Splendid house Sweden

Örebro län

Information

Splendid house Sweden är en verksamhet som finns i Örebro. I Splendid house Sweden finns det lite olika personer som är förknippade och det är Lundberg, Gunilla Charlott som är född 1960 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med Splendid house Sweden så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Splendid house Sweden på telefon 076-2495801.

Konsultverksamhet för försäljning av konst, konsthantverk och designprodukter, arrangemang av kulturevent, förmedling av konstnärliga tjänster, projektledare inom marknadsföring och föreläsarförmedling.

Idag är Splendid house Sweden av bolagstypen Enskild firma.

Splendid house Sweden är ett av många verksamheter som finns i Örebro län och Örebro arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Splendid house Sweden innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2007-12-06 och Splendid house Sweden är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2007-12-06.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Splendid house Sweden så är det följande:

Splendid house Sweden har 600723-XXXX som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Örebro län.