Digitala Dokument i Örebro

Örebro län

Information

670214-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Digitala Dokument i Örebro. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Digitala Dokument i Örebro är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Örebro som är den kommunen som Digitala Dokument i Örebro finns i.

Digitala Dokument i Örebro har varit registrerat sedan 2002-10-28 och det finns flera verksamheter i Örebro län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2002-09-26 vill man istället veta hur det står till med momsen för Digitala Dokument i Örebro så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2003-06-07.

Digitala Dokument i Örebro är och det finns flera verksamheter i Örebro som också är .

Firmatecknare för Digitala Dokument i Örebro är följande:

Vill ni komma i kontakt med Digitala Dokument i Örebro så kan ni göra det på telefon genom 019-100830 eller genom brev på följande adress:

Dokumentation av entreprenader, fastigheter, installationer. Rit-och skrivtjänster. Digitalisering av ritningar. Samordning av driftsinstruktioner. (Handel med utrustning och tillbehör för häst och ryttare.)

Det finns olika personer som har en koppling med Digitala Dokument i Örebro och det är Holmsten, Lena Margareta som är född 1967 och har titeln Innehavare av enskild firma,