Cirkus Media

Örebro län

Information

Enskild firma finns det flera av i Örebro och Cirkus Media är ett av dem. Örebro län är ett stort län där det finns många bolag där och Cirkus Media är ett av dem. Statusen för Cirkus Media är att Bolaget är aktivt.

Cirkus Media är ett Enskild firma och skapades 2007-01-18. Det finns flera olika bolag i Örebro län som är ett stort län. Örebro där bolaget finns i jobbar för att bolag som Cirkus Media ska trivas.

Cirkus Media är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2006-09-21. I Örebro så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bistå kunder med stöd om hur de optimerar användarvänligheten på sin webbplats och eller sitt intranät. Sälja copytexter, redaktionellt material, korrekturhjälp samt översättningar från finska-svenska. Arrangera konserter, samordna turnéer samt förmedla artister.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Cirkus Media är momsregistrerat och det har de varit sedan 2006-09-21.

Idag är Cirkus Media och det finns flera bolag som är det idag i Örebro.

Vill man komma i kontakt med Cirkus Media så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-4560605.

.

De som är på något sätt har med Cirkus Media är Lehikoinen, Juha Mikael som är född 1976 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Cirkus Media har 760401-XXXX som sitt organisationsnummer.