Fastighetsbolaget Fair Fyrtio Handelsbolag

Örebro län

Information

Fastighetsbolaget Fair Fyrtio Handelsbolag hittar ni ett Örebro län som inte är som andra län. I Örebro län hittar ni Örebro som är den kommunen där Fastighetsbolaget Fair Fyrtio Handelsbolag finns. I Örebro så finns det många olika Handelsbolag och i Örebro län så finns det ännu fler Handelsbolag. Fastighetsbolaget Fair Fyrtio Handelsbolag tillhör bolagstypen Handelsbolag och företaget har ej F-skatt. Fastighetsbolaget Fair Fyrtio Handelsbolag har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Fastighetsbolaget Fair Fyrtio Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Margretetorpsv. 84, 260 91, Förslöv men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 042-4492200.

Örebro arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Örebro län för att locka till sig fler företag.

Fastighetsbolaget Fair Fyrtio Handelsbolag har idag 916630-7422 som sitt organisationummer.

Firman tecknas gemensamt av -bolagsmännen är den som för stunden ansvarar för Fastighetsbolaget Fair Fyrtio Handelsbolag

Förvärv, försäljning, uthyrning och förvaltning av fast egendom samt därmed förenlig verksamhet

I Fastighetsbolaget Fair Fyrtio Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Peab Holding AB som är född och har titeln Bolagsman, Peab Projektutveckling Väst AB som är född och har titeln Bolagsman, .