BOSSIZ PRODUCTION HANDELSBOLAG

Örebro län

Information

916921-4690 är organisationsnummer för verksamheten BOSSIZ PRODUCTION HANDELSBOLAG. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som BOSSIZ PRODUCTION HANDELSBOLAG är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Örebro som är den kommunen som BOSSIZ PRODUCTION HANDELSBOLAG finns i.

BOSSIZ PRODUCTION HANDELSBOLAG har varit registrerat sedan 1991-05-24 och det finns flera verksamheter i Örebro län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för BOSSIZ PRODUCTION HANDELSBOLAG så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1991-01-01.

BOSSIZ PRODUCTION HANDELSBOLAG är och det finns flera verksamheter i Örebro som också är .

Firmatecknare för BOSSIZ PRODUCTION HANDELSBOLAG är följande:
; Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med BOSSIZ PRODUCTION HANDELSBOLAG så kan ni göra det på telefon genom 019-202334 eller genom brev på följande adress:
Brunstensv. 15, 703 74, Örebro

Konsultverksamhet samt produktion av text, ljud och bild.

Det finns olika personer som har en koppling med BOSSIZ PRODUCTION HANDELSBOLAG och det är Jardler, Bosse Allan som är född 1943 och har titeln Bolagsman, Jardler, Rut Lisbeth Irene som är född 1946 och har titeln Bolagsman,