Igaluk Handelsbolag

Örebro län

Information

969607-5242 är organisationsnummer för bolaget Igaluk Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Igaluk Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Örebro som är den kommunen som Igaluk Handelsbolag finns i.

Igaluk Handelsbolag har varit registrerat sedan 1994-09-28 och det finns flera bolag i Örebro län som har funnits sedan dess.

Bolaget är inaktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Igaluk Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Igaluk Handelsbolag är och det finns flera bolag i Örebro som också är .

Firmatecknare för Igaluk Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med Igaluk Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 019-331654 eller genom brev på följande adress:
Ladug. 19D, 702 26, Örebro

Konsultverksamhet inom pedagogisk verksamhet, fortbildning - utbildning inom barnomsorg och skola. Försäljning av pedagogiskt material. Researrangemang vid fortbildning - utbildningsresor.

Det finns olika personer som har en koppling med Igaluk Handelsbolag och det är Ahlström, Lars Johan som är född 1964 och har titeln Bolagsman, Hjortsmark Ahlström, Eva Marie som är född 1965 och har titeln Bolagsman,