ERA - Produkter Handelsbolag

Örebro län

Information

969670-2209 är organisationsnummer för bolaget ERA - Produkter Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som ERA - Produkter Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Örebro som är den kommunen som ERA - Produkter Handelsbolag finns i.

ERA - Produkter Handelsbolag har varit registrerat sedan 2000-06-26 och det finns flera bolag i Örebro län som har funnits sedan dess.

Bolaget är inaktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för ERA - Produkter Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

ERA - Produkter Handelsbolag är och det finns flera bolag i Örebro som också är .

Firmatecknare för ERA - Produkter Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med ERA - Produkter Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 070-5193618 eller genom brev på följande adress:
Bäckstigen 5, 692 91, Kumla

Försäljningsverksamhet av olika produkter samt konsulttjänster såsom hundartiklar, livs, textil, kosmetika samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med ERA - Produkter Handelsbolag och det är Skog, Anna Maria som är född 1969 och har titeln Bolagsman, Skog, Rolf Einar som är född 1932 och har titeln Bolagsman,