Mariana Skönhetssalong Ingrid Bjelkholm

Örebro län

Information

Enskild firma finns det flera av i Örebro och Mariana Skönhetssalong Ingrid Bjelkholm är ett av dem. Örebro län är ett stort län där det finns många bolag där och Mariana Skönhetssalong Ingrid Bjelkholm är ett av dem. Statusen för Mariana Skönhetssalong Ingrid Bjelkholm är att Bolaget är aktivt.

Mariana Skönhetssalong Ingrid Bjelkholm är ett Enskild firma och skapades 1965-12-14. Det finns flera olika bolag i Örebro län som är ett stort län. Örebro där bolaget finns i jobbar för att bolag som Mariana Skönhetssalong Ingrid Bjelkholm ska trivas.

Mariana Skönhetssalong Ingrid Bjelkholm är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Örebro så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Hud- och skönhetsvård

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Mariana Skönhetssalong Ingrid Bjelkholm är momsregistrerat och det har de varit sedan 2004-08-19.

Idag är Mariana Skönhetssalong Ingrid Bjelkholm och det finns flera bolag som är det idag i Örebro.

Vill man komma i kontakt med Mariana Skönhetssalong Ingrid Bjelkholm så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 019-138330.

.

De som är på något sätt har med Mariana Skönhetssalong Ingrid Bjelkholm är Bjelkholm, Gerd Ingrid Marianne som är född 1937 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Mariana Skönhetssalong Ingrid Bjelkholm har 370822-XXXX som sitt organisationsnummer.