Bengt Eklund BE Transport-Consult

Örebro län

Information

Bengt Eklund BE Transport-Consult är en verksamhet som finns i Örebro. I Bengt Eklund BE Transport-Consult finns det lite olika personer som är förknippade och det är Eklund, Bengt Viktor som är född 1939 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med Bengt Eklund BE Transport-Consult så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Bengt Eklund BE Transport-Consult på telefon 073-4412500.

Transport- och uthyrningsrörelse, konsultverksamhet

Idag är Bengt Eklund BE Transport-Consult av bolagstypen Enskild firma.

Bengt Eklund BE Transport-Consult är ett av många verksamheter som finns i Örebro län och Örebro arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Bengt Eklund BE Transport-Consult innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2005-12-01 och Bengt Eklund BE Transport-Consult är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2006-01-13.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Bengt Eklund BE Transport-Consult så är det följande:

Bengt Eklund BE Transport-Consult har 390502-XXXX som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Örebro län.