Götlind Birgit Leg. Psykoterapeut

Örebro län

Information

410317-XXXX är organisationsnummer för företaget Götlind Birgit Leg. Psykoterapeut. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Götlind Birgit Leg. Psykoterapeut är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Örebro som är den kommunen som Götlind Birgit Leg. Psykoterapeut finns i.

Götlind Birgit Leg. Psykoterapeut har varit registrerat sedan 1999-11-18 och det finns flera företag i Örebro län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2000-12-14 vill man istället veta hur det står till med momsen för Götlind Birgit Leg. Psykoterapeut så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Götlind Birgit Leg. Psykoterapeut är och det finns flera bolag i Örebro som också är .

Firmatecknare för Götlind Birgit Leg. Psykoterapeut är följande:

Vill ni komma i kontakt med Götlind Birgit Leg. Psykoterapeut så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Psykoterapiverksamhet, konsultation, handledning, utbildning: psykoterapi, författande.

Det finns olika personer som har en koppling med Götlind Birgit Leg. Psykoterapeut och det är Götlind, Birgit Margareta som är född 1941 och har titeln Innehavare av enskild firma,