Apprendo Datakonsult

Örebro län

Information

Enskild firma finns det flera av i Örebro och Apprendo Datakonsult är ett av dem. Örebro län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Apprendo Datakonsult är ett av dem. Statusen för Apprendo Datakonsult är att Bolaget är aktivt.

Apprendo Datakonsult är ett Enskild firma och skapades 1994-09-27. Det finns flera olika verksamheter i Örebro län som är ett stort län. Örebro där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Apprendo Datakonsult ska trivas.

Apprendo Datakonsult är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Örebro så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

System- och programutveckling samt datakonsultverksamhet och datautbildning.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Apprendo Datakonsult är momsregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01.

Idag är Apprendo Datakonsult och det finns flera verksamheter som är det idag i Örebro.

Vill man komma i kontakt med Apprendo Datakonsult så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 019-200519.

.

De som är på något sätt har med Apprendo Datakonsult är Jonsson, Jan Runar som är född 1943 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Apprendo Datakonsult har 431025-XXXX som sitt organisationsnummer.