MAKIS Data

Örebro län

Information

470922-XXXX är organisationsnummer för verksamheten MAKIS Data. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som MAKIS Data är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Örebro som är den kommunen som MAKIS Data finns i.

MAKIS Data har varit registrerat sedan 1989-03-09 och det finns flera verksamheter i Örebro län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för MAKIS Data så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

MAKIS Data är och det finns flera verksamheter i Örebro som också är .

Firmatecknare för MAKIS Data är följande:

Vill ni komma i kontakt med MAKIS Data så kan ni göra det på telefon genom 019-237143 eller genom brev på följande adress:

Försäljning av datorer och datortillbehör. Utveckling och försäljning av programvara samt undervisnings- och konsult- verksamhet inom databranschen.

Det finns olika personer som har en koppling med MAKIS Data och det är Hall, Helge Gunnar som är född 1947 och har titeln Innehavare av enskild firma,