Ekonomikonsult Ingbritt Pettersson

Örebro län

Information

Enskild firma finns det flera av i Örebro och Ekonomikonsult Ingbritt Pettersson är ett av dem. Örebro län är ett stort län där det finns många företag där och Ekonomikonsult Ingbritt Pettersson är ett av dem. Statusen för Ekonomikonsult Ingbritt Pettersson är att Bolaget är aktivt.

Ekonomikonsult Ingbritt Pettersson är ett Enskild firma och skapades 2005-08-26. Det finns flera olika företag i Örebro län som är ett stort län. Örebro där företaget finns i jobbar för att företag som Ekonomikonsult Ingbritt Pettersson ska trivas.

Ekonomikonsult Ingbritt Pettersson är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2005-08-01. I Örebro så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Konsult inom ekonomi och redovisning.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Ekonomikonsult Ingbritt Pettersson är momsregistrerat och det har de varit sedan 2005-08-01.

Idag är Ekonomikonsult Ingbritt Pettersson och det finns flera företag som är det idag i Örebro.

Vill man komma i kontakt med Ekonomikonsult Ingbritt Pettersson så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 019-165195.

.

De som är på något sätt har med Ekonomikonsult Ingbritt Pettersson är Pettersson, Ing-Britt Linnéa som är född 1955 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Ekonomikonsult Ingbritt Pettersson har 550318-XXXX som sitt organisationsnummer.