Ove Johanssons Snickeri och Service

Örebro län

Information

Ove Johanssons Snickeri och Service är en verksamhet som finns i Örebro. I Ove Johanssons Snickeri och Service finns det lite olika personer som är förknippade och det är Johansson, Kent Ove Ingvar som är född 1955 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med Ove Johanssons Snickeri och Service så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Ove Johanssons Snickeri och Service på telefon .

Försäljning och service av snickeriprodukter samt uthyrning av taktegeltransportör.

Idag är Ove Johanssons Snickeri och Service av bolagstypen Enskild firma.

Ove Johanssons Snickeri och Service är ett av många verksamheter som finns i Örebro län och Örebro arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Ove Johanssons Snickeri och Service innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1999-01-01 och Ove Johanssons Snickeri och Service är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1999-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Ove Johanssons Snickeri och Service så är det följande:

Ove Johanssons Snickeri och Service har 550807-XXXX som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Örebro län.