Elman Aktiebolag

Örebro län

Information

556069-2641 är organisationsnummer för verksamheten Elman Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Elman Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Örebro som är den kommunen som Elman Aktiebolag finns i.

Elman Aktiebolag har varit registrerat sedan 1959-07-30 och det finns flera verksamheter i Örebro län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Elman Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Elman Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Örebro som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Elman Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Elman Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Bolaget ska bedriva handels- och installationsrörelse inom den elektriska branschen samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Elman Aktiebolag och det är Sjöstrand, Per Wiking som är född 1958 och har titeln VD, Sjöstrand, Per Wiking som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Torpel, Lars Gustaf som är född 1949 och har titeln Suppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Carlsson, Inger Elisabeth som är född 1956 och har titeln Huvudansvarigrevisor,