Närkes Rörlednings Aktiebolag

Örebro län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Örebro och Närkes Rörlednings Aktiebolag är ett av dem. Örebro län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Närkes Rörlednings Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Närkes Rörlednings Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Närkes Rörlednings Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1961-07-19. Det finns flera olika verksamheter i Örebro län som är ett stort län. Örebro där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Närkes Rörlednings Aktiebolag ska trivas.

Närkes Rörlednings Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Örebro så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall utföra rörledningsarbeten för vatten-, värme- och avloppsledningar, driva handel med därtill hörande materialier ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Närkes Rörlednings Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1980-01-01.

Idag är Närkes Rörlednings Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Örebro.

Vill man komma i kontakt med Närkes Rörlednings Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 019-122602.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med Närkes Rörlednings Aktiebolag är Palm, Anders Henry som är född 1951 och har titeln VD, Palm, Anders Henry som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Edvinsson, Maud Elisabet som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, John Olov som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Evaldsson, Hans Torbjörn som är född 1958 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor.

Närkes Rörlednings Aktiebolag har 556079-2243 som sitt organisationsnummer.