Kontrast Idé och Utveckling Aktiebolag

Örebro län

Information

I Örebro län så finns Kontrast Idé och Utveckling Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Örebro här finns det många olika Aktiebolag. Kontrast Idé och Utveckling Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Örebro län. Örebro jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Örebro län gör att bolag trivs där.

Kontrast Idé och Utveckling Aktiebolag är momsregistrerat sedan1995-01-01 och har organisationsnummer 556201-8373.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 070-2280303 alternativt besöka eller skicka post till Kontrast Idé och Utveckling Aktiebolag på följande adress Väståstrand 2, 702 32, Örebro.

Kontrast Idé och Utveckling Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1995-01-01.

I Kontrast Idé och Utveckling Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Rickardt, Maria Helena som är född 1962 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva utbildningsverksamhet och rådgivning inom ekonomi, företags och personalorganisation, handel med värdepapper samt idka annan därmed förenlig verksamhet.