Dentaltjänst i Örebro Aktiebolag

Örebro län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Örebro och Dentaltjänst i Örebro Aktiebolag är ett av dem. Örebro län är ett stort län där det finns många bolag där och Dentaltjänst i Örebro Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Dentaltjänst i Örebro Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Dentaltjänst i Örebro Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1981-07-17. Det finns flera olika bolag i Örebro län som är ett stort län. Örebro där bolaget finns i jobbar för att bolag som Dentaltjänst i Örebro Aktiebolag ska trivas.

Dentaltjänst i Örebro Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Örebro så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva tandtekniskt laboratorium ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Dentaltjänst i Örebro Aktiebolag inte är momsregistrerat.

Idag är Dentaltjänst i Örebro Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Örebro.

Vill man komma i kontakt med Dentaltjänst i Örebro Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 019-144457.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Dentaltjänst i Örebro Aktiebolag är Lundin, Nils Johan som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Brodén Bergström, Anna Karin som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Fermby, Stig Lennart som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Bengt Anders som är född 1956 och har titeln Revisor, Nygårdens Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Dentaltjänst i Örebro Aktiebolag har 556211-1871 som sitt organisationsnummer.