HiFi-Huset i Örebro, Johan Löwgren Aktiebolag

Örebro län

Information

I Örebro län så finns HiFi-Huset i Örebro, Johan Löwgren Aktiebolag. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Örebro här finns det många olika Aktiebolag. HiFi-Huset i Örebro, Johan Löwgren Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Örebro län. Örebro jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Örebro län gör att företag trivs där.

HiFi-Huset i Örebro, Johan Löwgren Aktiebolag är momsregistrerat sedan1996-01-01 och har organisationsnummer 556213-9823.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 019-145600 alternativt besöka eller skicka post till HiFi-Huset i Örebro, Johan Löwgren Aktiebolag på följande adress Kungsg. 19, 702 11, Örebro.

HiFi-Huset i Örebro, Johan Löwgren Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I HiFi-Huset i Örebro, Johan Löwgren Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Sandberg, Per Anders Hjalmar som är född 1950 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall driva försäljning och service av radio- och TV-apparater samt ljudanläggningar samt därmed förenlig verksamhet.