M. Holmströms Fastighetsförvaltning Aktiebolag

Örebro län

Information

556231-9623 är organisationsnummer för verksamheten M. Holmströms Fastighetsförvaltning Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som M. Holmströms Fastighetsförvaltning Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Örebro som är den kommunen som M. Holmströms Fastighetsförvaltning Aktiebolag finns i.

M. Holmströms Fastighetsförvaltning Aktiebolag har varit registrerat sedan 1983-08-01 och det finns flera verksamheter i Örebro län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för M. Holmströms Fastighetsförvaltning Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1986-01-01.

M. Holmströms Fastighetsförvaltning Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Örebro som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för M. Holmströms Fastighetsförvaltning Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med M. Holmströms Fastighetsförvaltning Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 019-143366 eller genom brev på följande adress:
Norrg. 13, 703 56, Örebro

Bolaget skall äga och förvalta fastigheter, bedriva handel med värdepapper, konst och ädla metaller samt bedriva konsultativ verksamhet inom energiområdet, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med M. Holmströms Fastighetsförvaltning Aktiebolag och det är Holmström, Eva Marianne som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Wellander, Hanna Viktoria som är född 1976 och har titeln Ordinarie ledamot, Wellander, Erik Sebastian som är född 1980 och har titeln Suppleant, Andersson, Leif Börje som är född 1950 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,