Bil- & Maskinteknik i Örebro Aktiebolag

Örebro län

Information

556292-1790 är organisationsnummer för företaget Bil- & Maskinteknik i Örebro Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Bil- & Maskinteknik i Örebro Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Örebro som är den kommunen som Bil- & Maskinteknik i Örebro Aktiebolag finns i.

Bil- & Maskinteknik i Örebro Aktiebolag har varit registrerat sedan 1987-02-20 och det finns flera företag i Örebro län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Bil- & Maskinteknik i Örebro Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1987-01-01.

Bil- & Maskinteknik i Örebro Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Örebro som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Bil- & Maskinteknik i Örebro Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Bil- & Maskinteknik i Örebro Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 019-280542 eller genom brev på följande adress:
Bäckalund Kil , 705 92, Örebro

Bolaget skall bedriva handel med och förvaltning av värdepapper och fast egendom samt dels reparationer, underhåll och handel med motorfordon och trädgårdsmaskiner och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Bil- & Maskinteknik i Örebro Aktiebolag och det är Karlsson, Jan-Olov Thomas som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Elsa Ann-Charlotte som är född 1960 och har titeln Suppleant, Fredriksson, Gösta Lennart Martin som är född 1956 och har titeln Revisor, Redovisningsbyrån G Fredriksson KB som är född och har titeln Revisor,