Förvaltningsaktiebolaget Knesset

Örebro län

Information

556293-4975 är organisationsnummer för företaget Förvaltningsaktiebolaget Knesset. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Förvaltningsaktiebolaget Knesset är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Örebro som är den kommunen som Förvaltningsaktiebolaget Knesset finns i.

Förvaltningsaktiebolaget Knesset har varit registrerat sedan 1987-03-02 och det finns flera företag i Örebro län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2002-09-12 vill man istället veta hur det står till med momsen för Förvaltningsaktiebolaget Knesset så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1988-01-01.

Förvaltningsaktiebolaget Knesset är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Örebro som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Förvaltningsaktiebolaget Knesset är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Förvaltningsaktiebolaget Knesset så kan ni göra det på telefon genom 019-296164 eller genom brev på följande adress:
Latorp 354, 719 95, Vintrosa

Bolaget skall bedriva fastighetsförvaltning, utföra administrativa tjänster och datatjänster samt bedriva uthyrning av transportabla, monteringsbara tält, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Förvaltningsaktiebolaget Knesset och det är Andersson, Gunno Samuel som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Monika Birgitta som är född 1949 och har titeln Suppleant, Jansson, Lena Birgitta Margret som är född 1954 och har titeln Revisor, Lena Janssons reVision AB som är född och har titeln Revisor,