Aktiebolaget Pro Fide

Örebro län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Örebro och Aktiebolaget Pro Fide är ett av dem. Örebro län är ett stort län där det finns många företag där och Aktiebolaget Pro Fide är ett av dem. Statusen för Aktiebolaget Pro Fide är att Bolaget är aktivt.

Aktiebolaget Pro Fide är ett Aktiebolag och skapades 1989-05-19. Det finns flera olika företag i Örebro län som är ett stort län. Örebro där företaget finns i jobbar för att företag som Aktiebolaget Pro Fide ska trivas.

Aktiebolaget Pro Fide är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Örebro så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva utbildning och författarskap i humanistiska ämnen, konsultation avseende personal- och organisationsutveckling, äga och förvalta fastigheter, aktier och värdepapper samt att bedriva därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Aktiebolaget Pro Fide är momsregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01.

Idag är Aktiebolaget Pro Fide Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Örebro.

Vill man komma i kontakt med Aktiebolaget Pro Fide så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 019-134294.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Aktiebolaget Pro Fide är Kallenberg, Kjell Olaus som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Hägglund, Kent Gösta som är född 1947 och har titeln Suppleant, Alexandersson, Johan Örjan som är född 1961 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .

Aktiebolaget Pro Fide har 556354-9434 som sitt organisationsnummer.