Anders och Peter Mäkleri AB

Örebro län

Information

Aktiebolagets verksamhet ska vara att bedriva fastighetsmäkleri, äga och förvalta värdepapper, lös eller fast egendom jämte därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Anders och Peter Mäkleri AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Örebro så är Anders och Peter Mäkleri AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Örebro län så finns det ännu fler.

Örebro arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Örebro och i Örebro län. Redan 1989-12-03 så skapades Anders och Peter Mäkleri AB och bolaget är har ej F-skattsedel.

556380-1603 är organisationsnummret för bolaget som finns i Örebro.

Just nu är Anders och Peter Mäkleri AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Örebro län

Vill ni komma i kontakt med Anders och Peter Mäkleri AB så går det att nå dem via telefon på 019-6706200 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas ensam av -likvidatorn

Följande personer är på något sätt aktiva inom Anders och Peter Mäkleri AB är Wahman, Leif Olof som är född 1942 och har titeln Likvidator, Carlsson, Inger Elisabeth som är född 1956 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .