Kroonova Aktiebolag

Örebro län

Information

Kroonova Aktiebolag är ett bolag som finns i Örebro. I Kroonova Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Kroon, Stefan Lennart som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Hernlund, Ann-Charlott Iréne som är född 1955 och har titeln Suppleant, Ekholm, Sven Arne som är född 1948 och har titeln Revisor, Grenter, Bo Henry som är född 1947 och har titeln Revisorssuppleant, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Kroonova Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Kroonova Aktiebolag på telefon 0522-16470.

Bolaget skall bedriva konsultation och utbildning inom data- och ekonomibranschen, jämte därmed förenlig verksamhet.

Idag är Kroonova Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Kroonova Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Örebro län och Örebro arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Kroonova Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Kroonova Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1991-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Kroonova Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Kroonova Aktiebolag har 556423-9936 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Örebro län.