Bröderna Bengtsson B & B Fundamentet Aktiebolag

Örebro län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Örebro och Bröderna Bengtsson B & B Fundamentet Aktiebolag är ett av dem. Örebro län är ett stort län där det finns många företag där och Bröderna Bengtsson B & B Fundamentet Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Bröderna Bengtsson B & B Fundamentet Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Bröderna Bengtsson B & B Fundamentet Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1991-10-10. Det finns flera olika företag i Örebro län som är ett stort län. Örebro där företaget finns i jobbar för att företag som Bröderna Bengtsson B & B Fundamentet Aktiebolag ska trivas.

Bröderna Bengtsson B & B Fundamentet Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Örebro så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva tillverkning och försäljning av betongfundament, samt ikda därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Bröderna Bengtsson B & B Fundamentet Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01.

Idag är Bröderna Bengtsson B & B Fundamentet Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Örebro.

Vill man komma i kontakt med Bröderna Bengtsson B & B Fundamentet Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 019-573642.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Bröderna Bengtsson B & B Fundamentet Aktiebolag är Wennergren, Göran Ronny som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Bengtsson, Bengt Mikael som är född 1964 och har titeln Suppleant, Eggen, Terje som är född 1968 och har titeln Revisor, BDO Feinstein International Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Bröderna Bengtsson B & B Fundamentet Aktiebolag har 556434-3498 som sitt organisationsnummer.