Örebro Gräv & Schakt Aktiebolag

Örebro län

Information

Örebro Gräv & Schakt Aktiebolag är ett företag som finns i Örebro. I Örebro Gräv & Schakt Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Andersson, Kjell Anders Göran som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Barbro Carola Frideborg som är född 1941 och har titeln Suppleant, Larsson, Curt Lars-Gunnar som är född 1958 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Örebro Gräv & Schakt Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Örebro Gräv & Schakt Aktiebolag på telefon 019-244500.

Bolaget skall bedriva entreprenadverksamhet inom byggnadsbranschen och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Örebro Gräv & Schakt Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Örebro Gräv & Schakt Aktiebolag är ett av många företag som finns i Örebro län och Örebro arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Örebro Gräv & Schakt Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Örebro Gräv & Schakt Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1992-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Örebro Gräv & Schakt Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Örebro Gräv & Schakt Aktiebolag har 556439-3758 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Örebro län.