Ytong Aktiebolag

Örebro län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Örebro och Ytong Aktiebolag är ett av dem. Örebro län är ett stort län där det finns många företag där och Ytong Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Ytong Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Ytong Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1992-03-18. Det finns flera olika företag i Örebro län som är ett stort län. Örebro där företaget finns i jobbar för att företag som Ytong Aktiebolag ska trivas.

Ytong Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2003-03-27. I Örebro så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall köpa, sälja, utnyttja och upplåta varumärkes-, patent- och know-how-rättigheter samt bedriva handels- och tillverkningsrörelse inom möbel- och inredningsbranschen, tillverka och försälja byggnadsmaterial och idka entreprenadsverksamhet samt driva därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Ytong Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är Ytong Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Örebro.

Vill man komma i kontakt med Ytong Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 019-6119980.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Ytong Aktiebolag är Sjöborg Wik, Sara Elsa Cecilia Larsd som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Persson, Bo Sören som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Sjöborg, Claes Joakim Lars Larsson som är född 1959 och har titeln Suppleant, Frändå, Irén Monika som är född 1962 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Ytong Aktiebolag har 556445-4741 som sitt organisationsnummer.