Stämpelgravyr & Skylt i Örebro Aktiebolag

Örebro län

Information

I Örebro finns det ett Aktiebolag som heter Stämpelgravyr & Skylt i Örebro Aktiebolag. Det finns flera verksamheter som liknar Stämpelgravyr & Skylt i Örebro Aktiebolag i Örebro län. Örebro är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Stämpelgravyr & Skylt i Örebro Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Örebro län.

Sedan 1993-02-24 så har Stämpelgravyr & Skylt i Örebro Aktiebolag varit registrerat och sedan 1993-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Stämpelgravyr & Skylt i Örebro Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Örebro.

Vill man komma i kontakt med Stämpelgravyr & Skylt i Örebro Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Radiatorv. 3 A, 702 27, Örebro. Vi ni istället prata med Stämpelgravyr & Skylt i Örebro Aktiebolag så kan ni göra det på 019-270400.

Bolaget skall bedriva produktion av stämplar och skyltar, industrigravyr samt bedriva därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Jäger, Ragna Lillemor som är född 1945 och har titeln Extern firmatecknare, Jäger, Hansi Mikael som är född 1969 och har titeln VD, Jäger, Hansi Mikael som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Jäger, Liese-Lotte Maria som är född 1965 och har titeln Suppleant, Boqvist, Nils Göran som är född 1948 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten -externa firmatecknaren .

Stämpelgravyr & Skylt i Örebro Aktiebolag har 556462-7643 som sitt organisationsnummer.