Kenneth Larsson Bygg- och Schaktservice i Örebro AB

Örebro län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Örebro och Kenneth Larsson Bygg- och Schaktservice i Örebro AB är ett av dem. Örebro län är ett stort län där det finns många bolag där och Kenneth Larsson Bygg- och Schaktservice i Örebro AB är ett av dem. Statusen för Kenneth Larsson Bygg- och Schaktservice i Örebro AB är att Bolaget är aktivt.

Kenneth Larsson Bygg- och Schaktservice i Örebro AB är ett Aktiebolag och skapades 1995-07-21. Det finns flera olika bolag i Örebro län som är ett stort län. Örebro där bolaget finns i jobbar för att bolag som Kenneth Larsson Bygg- och Schaktservice i Örebro AB ska trivas.

Kenneth Larsson Bygg- och Schaktservice i Örebro AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01. I Örebro så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall utföra produktion och utlastning av returpapper, bygg- och schaktarbeten samt bedriva handel med värdepapper och fast egendom ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Kenneth Larsson Bygg- och Schaktservice i Örebro AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1997-01-01.

Idag är Kenneth Larsson Bygg- och Schaktservice i Örebro AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Örebro.

Vill man komma i kontakt med Kenneth Larsson Bygg- och Schaktservice i Örebro AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 019-322485.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Kenneth Larsson Bygg- och Schaktservice i Örebro AB är Larsson, Åke Kenneth som är född 1952 och har titeln VD, Larsson, Åke Kenneth som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Skoglund, Maria Jeanette som är född 1974 och har titeln Suppleant, Allard, Thomas Georg som är född 1960 och har titeln Revisor, .

Kenneth Larsson Bygg- och Schaktservice i Örebro AB har 556522-5702 som sitt organisationsnummer.