Kent Eriksson Rehab AB

Örebro län

Information

556548-3145 är organisationsnummer för företaget Kent Eriksson Rehab AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Kent Eriksson Rehab AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Örebro som är den kommunen som Kent Eriksson Rehab AB finns i.

Kent Eriksson Rehab AB har varit registrerat sedan 1997-11-18 och det finns flera företag i Örebro län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1998-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Kent Eriksson Rehab AB så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Kent Eriksson Rehab AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Örebro som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Kent Eriksson Rehab AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Kent Eriksson Rehab AB så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:
Östanbergsv. 20 A, 703 75, Örebro

Bolaget skall bedriva sjukgymnastisk behandling, handel med värdepapper ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Kent Eriksson Rehab AB och det är