Ali Baba Atroshi Gross AB (Alibaba Livs)

Örebro län

Information

Ali Baba Atroshi Gross AB (Alibaba Livs) är ett av många bolag som finns i Örebro. Det är nämligen den kommunen som Ali Baba Atroshi Gross AB (Alibaba Livs) finns i och den tillhör även Örebro län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Ali Baba Atroshi Gross AB (Alibaba Livs) är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1999-01-01.

Ali Baba Atroshi Gross AB (Alibaba Livs) som idag finns i Örebro län har varit registrerat sedan 1999-03-19. Men sedan 1999-01-01 så har Ali Baba Atroshi Gross AB (Alibaba Livs) varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Storg. 18, 703 61, Örebro. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Ali Baba Atroshi Gross AB (Alibaba Livs) så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 019-143457.

Örebro arbetar för att bolag som Ali Baba Atroshi Gross AB (Alibaba Livs) ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Ali Baba Atroshi Gross AB (Alibaba Livs). Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Örebro län.

Bolaget skall bedriva försäljning av orientalisk livsmedel och presentartiklar. Import och grossistverksamhet av orientalisk livsmedel och presentartiklar.

Firmatecknare för Ali Baba Atroshi Gross AB (Alibaba Livs) är följande:
Firman tecknas av styrelsen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Ali Baba Atroshi Gross AB (Alibaba Livs) och det är följande personer, Atrushi, Majid Suliman som är född 1956 och har titeln VD, Atrushi, Majid Suliman som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Atrushi, Deldar Majid som är född 1980 och har titeln Ordinarie ledamot, Atrushi, Delshad Majid som är född 1982 och har titeln Ordinarie ledamot, Atrushi, Khadije Casim som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Atrushi, Silav Majid som är född 1983 och har titeln Ordinarie ledamot.Atrushi, Shilan Majid som är född 1984 och har titeln Suppleant, Hertin, Bengt Michael som är född 1973 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Ali Baba Atroshi Gross AB (Alibaba Livs) är 556565-3341.