Professional IT Management Mellansverige AB

Örebro län

Information

I Örebro finns det ett Aktiebolag som heter Professional IT Management Mellansverige AB. Det finns flera bolag som liknar Professional IT Management Mellansverige AB i Örebro län. Örebro är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Professional IT Management Mellansverige AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2005-02-09 och det finns flera bolag som är det i Örebro län.

Sedan 1999-11-23 så har Professional IT Management Mellansverige AB varit registrerat och sedan 2004-02-19 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Professional IT Management Mellansverige AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Örebro.

Vill man komma i kontakt med Professional IT Management Mellansverige AB så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Professional IT Management Mellansverige AB så kan ni göra det på 019-169488.

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom databehandling, nätverk och datakommunikation, utbildning och systemutveckling, investerings- och affärsutveckling och handel med värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Sethson, Ragnar Ulf Gideon som är född 1970 och har titeln VD, Sethson, Ragnar Ulf Gideon som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Sethson, Ulf Gideon som är född 1940 och har titeln Suppleant, Ström, Nils Olof Harald som är född 1951 och har titeln Revisor, Stockholmström AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen .

Professional IT Management Mellansverige AB har 556580-1874 som sitt organisationsnummer.