Nils-Åke Olsson AB

Örebro län

Information

556591-6342 är organisationsnummer för bolaget Nils-Åke Olsson AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Nils-Åke Olsson AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Örebro som är den kommunen som Nils-Åke Olsson AB finns i.

Nils-Åke Olsson AB har varit registrerat sedan 2000-05-24 och det finns flera bolag i Örebro län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Nils-Åke Olsson AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-03-31.

Nils-Åke Olsson AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Örebro som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Nils-Åke Olsson AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Nils-Åke Olsson AB så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:
Per-Eriksg. 9, 703 58, Örebro

Bolaget skall bedriva värdepappershandel, konsultverksamhet inom affärsutveckling samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Nils-Åke Olsson AB och det är Olsson, Nils-Åke som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Ellen Aalvik som är född 1962 och har titeln Suppleant, Olsson, Carl Anders Gerry som är född 1951 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,