Restaurang W.George & S.Pradhan AB

Örebro län

Information

Restaurang W.George & S.Pradhan AB hittar ni ett Örebro län som inte är som andra län. I Örebro län hittar ni Örebro som är den kommunen där Restaurang W.George & S.Pradhan AB finns. I Örebro så finns det många olika Aktiebolag och i Örebro län så finns det ännu fler Aktiebolag. Restaurang W.George & S.Pradhan AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Restaurang W.George & S.Pradhan AB har haft sedan 2000-10-09. Restaurang W.George & S.Pradhan AB har funnits sedan och 2000-10-09 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Restaurang W.George & S.Pradhan AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Kungsg. 26, 702 24, Örebro men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 019-101208.

Örebro arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Örebro län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Restaurang W.George & S.Pradhan AB Privat, ej börsnoterat.

Restaurang W.George & S.Pradhan AB har idag 556597-8664 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Restaurang W.George & S.Pradhan AB

Bolaget skall bedriva restaurang- och caféverksamhet och därmed förenlig verksamhet. Bolaget ska dessutom bedriva uppdrags- och konsultverksamhet inom ovan angivna områden och därmed förenlig verksamhet. Tillika ska bolaget bedriva handel med värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

I Restaurang W.George & S.Pradhan AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Pradhan, Sunny som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Sangat, Anila som är född 1982 och har titeln Suppleant, Viklund, Ulf Sixten som är född 1957 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .