Sötvaruhuset i Sverige AB

Örebro län

Information

Sötvaruhuset i Sverige AB är ett bolag som finns i Örebro. I Sötvaruhuset i Sverige AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Viberg, Rolf Mikael som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Ryefalk, Agneta Sara Birgitta som är född 1972 och har titeln Suppleant, Jansson, Lena Birgitta Margret som är född 1954 och har titeln Revisor, Lena Janssons reVision AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Sötvaruhuset i Sverige AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Sötvaruhuset i Sverige AB på telefon 070-5572005.

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva detaljistförsäljning av bageriprodukter och konfektyrer samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Sötvaruhuset i Sverige AB av bolagstypen Aktiebolag.

Sötvaruhuset i Sverige AB är ett av många bolag som finns i Örebro län och Örebro arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Sötvaruhuset i Sverige AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2001-03-29 och Sötvaruhuset i Sverige AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2001-03-29.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Sötvaruhuset i Sverige AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Sötvaruhuset i Sverige AB har 556598-8119 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Örebro län.