Pemo Event AB

Örebro län

Information

I Örebro län så finns Pemo Event AB. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Örebro här finns det många olika Aktiebolag. Pemo Event AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Örebro län. Örebro jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Örebro län gör att företag trivs där.

Pemo Event AB är momsregistrerat sedan2002-10-25 och har organisationsnummer 556612-7931.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 019-246242 alternativt besöka eller skicka post till Pemo Event AB på följande adress Olofsbergsv. 30, 702 29, Örebro.

Pemo Event AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2010-03-23.

I Pemo Event AB så sitter följande personer i styrelsen: , Stenhem Molin, Anna Cecilia Kristina som är född 1966 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva konsult inom försäljning av konferensresor och privatresor. Dessutom reklamförsäljning och utbildning inom detaljhandeln, arrangera event samt försäljning av reklam- och presentartiklar ävensom idka därmed förenlig verksamhet.