Flex Datasystem i Örebro AB

Örebro län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Örebro och Flex Datasystem i Örebro AB är ett av dem. Örebro län är ett stort län där det finns många företag där och Flex Datasystem i Örebro AB är ett av dem. Statusen för Flex Datasystem i Örebro AB är att Bolaget är aktivt.

Flex Datasystem i Örebro AB är ett Aktiebolag och skapades 2001-09-25. Det finns flera olika företag i Örebro län som är ett stort län. Örebro där företaget finns i jobbar för att företag som Flex Datasystem i Örebro AB ska trivas.

Flex Datasystem i Örebro AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2001-10-16. I Örebro så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva utveckling och försäljning av dataprogram samt konsultverksamhet inom databranschen, bedriva handel med värdepapper, äga och förvalta, köpa och sälja fast egendom ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Flex Datasystem i Örebro AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2001-10-16.

Idag är Flex Datasystem i Örebro AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Örebro.

Vill man komma i kontakt med Flex Datasystem i Örebro AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 019-103915.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Flex Datasystem i Örebro AB är Dennerqvist, Miran som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Tjomsland, Anna Veronica Sofia som är född 1980 och har titeln Suppleant, Eggen, Terje som är född 1968 och har titeln Revisor, BDO Feinstein International Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Flex Datasystem i Örebro AB har 556616-1948 som sitt organisationsnummer.