Kåvi Säteri AB

Örebro län

Information

556627-7959 är organisationsnummer för företaget Kåvi Säteri AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Kåvi Säteri AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Örebro som är den kommunen som Kåvi Säteri AB finns i.

Kåvi Säteri AB har varit registrerat sedan 2002-05-28 och det finns flera företag i Örebro län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2002-06-27 vill man istället veta hur det står till med momsen för Kåvi Säteri AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2002-06-27.

Kåvi Säteri AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Örebro som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Kåvi Säteri AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Kåvi Säteri AB så kan ni göra det på telefon genom 070-6008569 eller genom brev på följande adress:
Kåvi, 705 91, Örebro

Bolaget skall bedriva växtodling, animalieproduktion, jakt, skogsbruk, entreprenadrörelse inom skogsbruk och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Kåvi Säteri AB och det är Bergström, Nils Jonas Sören som är född 1969 och har titeln VD, Bergström, Nils Jonas Sören som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Bergström, Nils Arne som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Bosäter, Matilda Sofia som är född 1973 och har titeln Suppleant, Nyberg, Kjell Åke som är född 1957 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor