Vasallen Projekt AB

Örebro län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Örebro och Vasallen Projekt AB är ett av dem. Örebro län är ett stort län där det finns många företag där och Vasallen Projekt AB är ett av dem. Statusen för Vasallen Projekt AB är att Bolaget är aktivt.

Vasallen Projekt AB är ett Aktiebolag och skapades 2003-07-04. Det finns flera olika företag i Örebro län som är ett stort län. Örebro där företaget finns i jobbar för att företag som Vasallen Projekt AB ska trivas.

Vasallen Projekt AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2003-12-17. I Örebro så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall leda och bedriva byggnadsverksamhet samt idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Vasallen Projekt AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2003-12-17.

Idag är Vasallen Projekt AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Örebro.

Vill man komma i kontakt med Vasallen Projekt AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 019-7648600.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med Vasallen Projekt AB är Steinbüchel, Håkan Gunnar som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Lööf, Jan-Olof Gunnar som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Rytter, Leif Gunnar som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Ernst & Young Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, Andersson, Karin Gunilla som är född 1962 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Vasallen Projekt AB har 556646-5133 som sitt organisationsnummer.