Nerikes Rivning AB

Örebro län

Information

Föremål för bolagets verksamhet skall vara att bedriva entreprenadverksamhet inom rivning, försäljning av återvinningsmaterial, förvaltning av fast och lös egendom, jämte därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Nerikes Rivning AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Örebro så är Nerikes Rivning AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Örebro län så finns det ännu fler.

Örebro arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Örebro och i Örebro län. Redan 2004-12-13 så skapades Nerikes Rivning AB och bolaget är har F-skattsedel Nerikes Rivning AB har haft det sedan 2005-04-07.

Nerikes Rivning AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2005-04-07

556672-3705 är organisationsnummret för bolaget som finns i Örebro.

Just nu är Nerikes Rivning AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Örebro län

Vill ni komma i kontakt med Nerikes Rivning AB så går det att nå dem via telefon på 019-251800 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -Andersson, Karl Hans Thomas -Ekström, Hans Thomas -Jansson, Johan Peter -Pettersson, Bernt Åke Tommy

Följande personer är på något sätt aktiva inom Nerikes Rivning AB är Jansson, Johan Peter som är född 1966 och har titeln Extern firmatecknare, Pettersson, Bernt Åke Tommy som är född 1954 och har titeln Extern firmatecknare, Ekström, Hans Thomas som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Karl Hans Thomas som är född 1974 och har titeln Suppleant, Åberg Persson, Ann-Britt Elisabeth som är född 1961 och har titeln Revisor, Grenter, Bo Henry som är född 1947 och har titeln RevisorssuppleantLindebergs Grant Thornton AB som är född och har titeln Revisor, .