Axet teknikutveckling AB

Örebro län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Örebro och Axet teknikutveckling AB är ett av dem. Örebro län är ett stort län där det finns många företag där och Axet teknikutveckling AB är ett av dem. Statusen för Axet teknikutveckling AB är att Bolaget är aktivt.

Axet teknikutveckling AB är ett Aktiebolag och skapades 2005-07-04. Det finns flera olika företag i Örebro län som är ett stort län. Örebro där företaget finns i jobbar för att företag som Axet teknikutveckling AB ska trivas.

Axet teknikutveckling AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2005-10-27. I Örebro så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget ska bedriva teknikutveckling främst för mekanisk industri samt design för mekaniska maskiner och tillhörande komponenter. Bolaget skall även bedriva design av möbler jämte därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Axet teknikutveckling AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2005-10-27.

Idag är Axet teknikutveckling AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Örebro.

Vill man komma i kontakt med Axet teknikutveckling AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0270-10072.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Axet teknikutveckling AB är Åsberg, Bengt Olof som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Karin Helen som är född 1959 och har titeln Suppleant, Gustafsson, Bo Magnus som är född 1971 och har titeln Revisor, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor, .

Axet teknikutveckling AB har 556682-9395 som sitt organisationsnummer.