Lilla Saluhallen i Örebro AB

Örebro län

Information

Lilla Saluhallen i Örebro AB är ett företag som finns i Örebro. I Lilla Saluhallen i Örebro AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Larsson, Jan Harald som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Johansson, Leif Gustaf som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Karin Lillemor som är född 1954 och har titeln Suppleant, Larsson Sahlberg, S Britt-Marie som är född 1951 och har titeln Suppleant, Fältmyr, Monica Elisabet som är född 1947 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Lilla Saluhallen i Örebro AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Lilla Saluhallen i Örebro AB på telefon 019-320524.

Bolaget ska bedriva handel med dagligvaror med inriktning mot färskvaror och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Lilla Saluhallen i Örebro AB av bolagstypen Aktiebolag.

Lilla Saluhallen i Örebro AB är ett av många företag som finns i Örebro län och Örebro arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Lilla Saluhallen i Örebro AB innehar ej F-skattsedel och Lilla Saluhallen i Örebro AB är ej registrerat för mervärdesskatt.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Lilla Saluhallen i Örebro AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Lilla Saluhallen i Örebro AB har 556688-4077 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är inaktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är inaktivt i Örebro län.