Real Import i Örebro AB

Örebro län

Information

Bolaget skall bedriva direktimport och butiksförsäljning av konsumentvaror inom företrädesvis VVS, badrumsinredningar, möbler, fyrhjulingar och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Real Import i Örebro AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Örebro så är Real Import i Örebro AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Örebro län så finns det ännu fler.

Örebro arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Örebro och i Örebro län. Redan 2006-12-14 så skapades Real Import i Örebro AB och företaget är har F-skattsedel Real Import i Örebro AB har haft det sedan 2007-03-08.

Real Import i Örebro AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2007-04-06

556717-7703 är organisationsnummret för företaget som finns i Örebro.

Just nu är Real Import i Örebro AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Örebro län

Vill ni komma i kontakt med Real Import i Örebro AB så går det att nå dem via telefon på 019-262610 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Real Import i Örebro AB är Vestergren Forsström, Roy A Daniel som är född 1979 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson Wennerström, Linnéa Maria som är född 1986 och har titeln Suppleant, Robach, Lars Erik som är född 1945 och har titeln Revisor, .