AB NDesign Sweden

Örebro län

Information

AB NDesign Sweden hittar ni ett Örebro län som inte är som andra län. I Örebro län hittar ni Örebro som är den kommunen där AB NDesign Sweden finns. I Örebro så finns det många olika Aktiebolag och i Örebro län så finns det ännu fler Aktiebolag. AB NDesign Sweden tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket AB NDesign Sweden har haft sedan 2007-02-15. AB NDesign Sweden har funnits sedan och 2007-02-15 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till AB NDesign Sweden så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 019-321157.

Örebro arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Örebro län för att locka till sig fler bolag.

Idag är AB NDesign Sweden Privat, ej börsnoterat.

AB NDesign Sweden har idag 556719-2827 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för AB NDesign Sweden

Bolaget ska bedriva produktion samt försäljning, uthyrning och utbildning inom digitala storbildslösningar. Därtill ska bolaget bedriva handel med värdepapper, äga och förvalta fastigheter samt därmed förenlig verksamhet.

I AB NDesign Sweden så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Martengård, Gert Andréas som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Martengård, Ulla Astrid Linnéa som är född 1930 och har titeln Suppleant, Jansson, Karl Sonny som är född 1959 och har titeln Revisor, Revisionsbolaget i Gävle AB som är född och har titeln Revisor, .