Installationsledaren i Märlardalen AB

Örebro län

Information

Installationsledaren i Märlardalen AB hittar ni ett Örebro län som inte är som andra län. I Örebro län hittar ni Örebro som är den kommunen där Installationsledaren i Märlardalen AB finns. I Örebro så finns det många olika Aktiebolag och i Örebro län så finns det ännu fler Aktiebolag. Installationsledaren i Märlardalen AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Installationsledaren i Märlardalen AB har haft sedan 2007-08-30. Installationsledaren i Märlardalen AB har funnits sedan och 2007-10-04 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Installationsledaren i Märlardalen AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Näsbyv. 13, 702 86, Örebro men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 070-3474707.

Örebro arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Örebro län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Installationsledaren i Märlardalen AB Privat, ej börsnoterat.

Installationsledaren i Märlardalen AB har idag 556731-9404 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Nilsson, Bengt Göran Olof -Nilsson, Katarina Maria Cecilia är den som för stunden ansvarar för Installationsledaren i Märlardalen AB

Bolaget ska bedriva projektledning inom VVS och därmed förenlig verksamhet.

I Installationsledaren i Märlardalen AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Nilsson, Bengt Göran Olof som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Katarina Maria Cecilia som är född 1962 och har titeln Suppleant, Bäckvall, Björn Arne som är född 1965 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .