Allbärgning & Transport i Örebro AB

Örebro län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Örebro och Allbärgning & Transport i Örebro AB är ett av dem. Örebro län är ett stort län där det finns många företag där och Allbärgning & Transport i Örebro AB är ett av dem. Statusen för Allbärgning & Transport i Örebro AB är att Bolaget är aktivt.

Allbärgning & Transport i Örebro AB är ett Aktiebolag och skapades 2007-07-02. Det finns flera olika företag i Örebro län som är ett stort län. Örebro där företaget finns i jobbar för att företag som Allbärgning & Transport i Örebro AB ska trivas.

Allbärgning & Transport i Örebro AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-11-15. I Örebro så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget ska bedriva bärgning av fordon, fordonstransporter, handel med värdepapper, handel med fastigheter samt annan därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Allbärgning & Transport i Örebro AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-11-15.

Idag är Allbärgning & Transport i Örebro AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Örebro.

Vill man komma i kontakt med Allbärgning & Transport i Örebro AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 019-233040.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Allbärgning & Transport i Örebro AB är Jansson, Karl Fredrik Vilhelm som är född 1982 och har titeln Ordinarie ledamot, Sjölander, Adam Pratap som är född 1982 och har titeln Suppleant, Lindbladh, Kent Peter som är född 1958 och har titeln Revisor, LR Revision & Redovisning Örebro/Vingåker AB som är född och har titeln Revisor, .

Allbärgning & Transport i Örebro AB har 556733-3157 som sitt organisationsnummer.